שם המאמר באנגלית:
Characterization of the Association between Production Efficiency and Meat Quality, via Dietary Manipulation in fattening lambs
מספר עבודה: 362-549-19
שנת התחלת המחקר: 2019
שנת סיום המחקר: 2020
שמות חוקרים:
מירי כהן – צינדר – חוקרת ראשית, מנהל המחקר החקלאי, המכון לבע"ח, היחידה לבקר לבשר, נוה יער.
חיים ליבוביץ – תזונאי, הזנת טלאים, מו"פ חקלאי העמק
רתם אגמון – מהנדס מחקר בתקן, מנהל עדר הבקר בנוה יער
מילות מפתח בעברית: תחמיץ מורגינה מכונפת , נצילות מזון , איכות בשר, פרופיל בריאות טלאים ויטמין E
תחום: צאן
לכניסה למחקר – לחץ כאן