up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב
English

אפיון מדדים אובייקטיביים לקביעת איכות הבשר בבני בקר ממרעה גולן

שם המאמר באנגלית: Evaluation of meat quality traits in pasturing beef cattle by objective measurements

מספר העבודה: 362-0706

שנת התחלת המחקר:   1.1.2021

שנת סיום המחקר: 31.12.2024

שמות חוקרים: מירי כהן-צינדר

שמות החוקרים באנגלית: Miri Cohen-Zinder

מילות מפתח בעברית: איכות בשר, חקלאות מקיימת, גישת מהחווה לשולחן, ביטחון-מזון,
בקר לבשר

מילות מפתח באנגלית:  Beef Cattle, Meat quality, Sustainable Agriculture, Farm to Table, Food Security

תקציב כולל:  כ- 210 אלף ₪.

תחום המחקר: יצרנות מקיימת של מע"ג, איכות בשר-בקר.

לכניסה למחקר – לחץ כאן

לתקציר בעברית לחץ כאן

לתקציר באנגלית – לחץ כאן