up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב
English

השפעת תכונות קנה החיטה על יצרנות ואיכות מספוא

שם המחקר באנגלית:

Stem structural biomass and its association with forage yield and quality traits in wheat (Triticum aestivum L. genotypes under Mediterranean conditions))

מספר מחקר– 362-0725-21 שה"מ – 261-1647-23

שנת התחלת המחקר : 2020

שנת סיום המחקר : 2023

שמות חוקרים:

דניאל ביקל1, סימון נטאוגרנה2, מולה גרמה טאיה2, מיכל זילברברג2, כמאל נאשף2, דוד מלדה2, מארינה זיידרמן2, רואי בן-דוד2.

  1. מוסד המחקר: תחום בקר לחלב, אגף בע"ח, שה"מ, משרד החקלאות.
  2. המחלקה לגד"ש וירקות, המכון למדעי הצמח, מנהל המחקר החקלאי, מכון וולקני.

שמות החוקרים באנגלית: Taye MG, Ntawuguranayo S, Zilberberg M, Nashef K, Maleda D, Shalit N, Baizerman M, Bikel D, Y.A Ben-Meir and Ben-David R   

מילות מפתח בעברית: קנה דחוס, חיטת לחם, יבול ח"י, נעכלות דופן

מילות מפתח באנגלית: Soild stem, Bread wheat, DM yield, NDF digestibility

תקציב כולל של המחקר: 270,000₪

תחום: הזנה.

לדוח מסכם לחץ כאן

לתקציר בעברית לחץ כאן

לתקציר באנגלית לחץ כאן