up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב
English

שיפור אחוז ותנובת השומן בחלב בעזרת תוסף המכיל מלחי סידן של חומצות שומן בהרכב ייחודי

שם המחקר באנגלית:

Improvement of the milk fat by supplementation of calcium salts of fatty acids with unique fatty acids profile

מספר מחקר– 3620724

שנת התחלת המחקר : 2021

שנת סיום המחקר : 2023

שמות חוקרים:

פרופ' עוזי מועלם, אייל פרנק

  1. מכון וולקני.

שמות החוקרים באנגלית: Uzi Moallem   Eyal Frank

מילות מפתח בעברית: בקר לחלב, ממשק הזנה

מילות מפתח באנגלית: Dairy cows, nutrition management

תקציב כולל של המחקר: 300,000₪

תחום: הזנה.

לדוח מסכם לחץ כאן

לתקציר באנגלית לחץ כאן