מחלבת הנוקד זכתה בשתי מדליות זהב וכסף במונדיאל הגבינות 2019 בטור שבצרפת.
בתחרות העולמית השתתפו מחלבות מכל העולם.
*מדליית זהב – גבינת לשם – גבינה קשה מחלב כבשים, בעלת ארומה וטעם עשיר ומתקתק, הגבינה מתיישנת על מדפי עץ אלון.
הגבינה ללא חומרים משמרים.
*מדליית כסף – גבינת בית הכרם – גבינת קשה מחלב עיזים בעלת מרקם מוצק וטעם עשיר, הגבינה מתיישנת על מדפי עץ אלון.
הגבינה ללא חומרים משמרים.
במחלבת הנוקד בהר גילון מייצרים גבינות קשות ובשלות בשיטה מסורתית, בשילוב אמצעים טכנולוגיים מתקדמים.
הגבינות מבשילות במרתף על מדפי עץ אלון למשך 4-24 חודשים.
הגבינות ללא חומרים משמרים.
דני ברזילי למד תעשייה וניהול בטכניון ועבד בשוק ההון.
לאחר מכן הקים חווה לגידול כבשים ובגיל 40 החליט להפוך את התחביב למקצוע ולמד את אמנות הגיבון בצרפת ואיטליה.
***דני ברזילי חבר בגילדת הגבינות העולמית.