דף הבית » כנס מדעי הבקר והצאן 2019 – מושב 17- הזנה ומספוא (פרופ' סמיר מבג'יש)
היבטים ממשקיים ותזונתיים להגדלת יצור שומן החלב – גבי עדין
הגבלת צריכת מזון משפרת את יעילות הייצור בפרות חלב לא יעילות – יהושב בן מאיר
השפעת אוריאה מוגנת עם שחרור מושהה בכרס על תנובות חלב ורכיביו, יעילות וסביבת הכרס בפרות חלב גבוהות תנובה – מעין וסר (מקבל מלגה)
השפעת תוסף מיקרואורגניזמים הטרופרמנטטיבים ואוריאה על פרמטרים לקביעת איכות תחמיצי חיטה ותירס – עירא פלך
פוליפנולים כמגבירי יצרנות ואיכות חלב – אורן הדיה
שינויים שנתיים בהרכב הכימי של המזון הגס בישראל – יואב שעני