28.2.17
סמינר המשק המשפחתי בענף החלב – בשבוע שעבר (22-23.2.17) התקיים סמינר "המשק המשפחתי בענף החלב" במלון השרון בהרצליה, בהשתתפות כמאה רפתנים. כיבדו בנוכחותם: יו"ר ועדת הכלכלה חה"כ איתן כבל, ראשי הלובי החקלאי – חה"כ חיים ילין וחה"כ איתן ברושי ומנכ"ל תנובה אייל מליס. האירוע היה מוצלח ומשתתפיו נהנו מהרצאות ודיונים עניינים שעסקו במאפיינים המיוחדים של המשק המשפחתי. לתמונות לחץ כאן
קידום בשר בקר ישראלי – במסגרת קמפיין לקידום בשר בקר ישראלי טרי, התקיים ביום שלישי האחרון (21.2), אירוע למובילי דיעה ברשתות החברתיות בתחום הקולינריה. האירוע התקיים במסעדת לימוזין ברמת ישי, המשתתפים עברו סדנא ליישון, הכרה ופירוק נתחים על ידי רמי גינת, בעלים משותף של לימוזין, והרצאה אודות ההתפתחות הקולינרית של בשר בקר ישראלי טרי. לתמונות לחץ כאן
קמפיין לקידום תדמית הרפתן והרפת הישראלית – במסגרת הקמפיין המוצלח שאנו מפיקים, התפרסמו השבוע כתבות נוספות בהשתתפות דור ההמשך. ענבל סיבוני מתל עדשים התראיינה לתכנית אנשים המשודרת בערוץ 2, גל עמיצור השתתפה בסרטון שהתפרסם במאקו וגרף מעל 170 אלף צפיות. הקמפיין גורף נתונים נאים ומקבל משובים חיוביים בענף ומחוצה לו. לצפיה בסרטון של גל עמיצור מכפר יהושע לחץ כאן לראיון עם ענבל סיבוני מתל עדשים לחץ כאן
היערכות לחג פסח – כמו בכל שנה אנו נערכים מבעוד מועד לחג הפסח. חג הפסח השנה יוצא בתאריכים 10.4 עד 17.4. גם השנה מופע החגים מציב בפנינו אתגר תפעולי. הסמיכות של ימי החג לימי השבת והעבודה החלקית במחלבות בימי חוה"מ מחייבים היערכות לוגיסטית. בצד המחלבות אנו מקיימים ישיבות עם מנהלי התפעול כדי לתאם את קליטת החלב והפניית עודפי החלב למתקני הייבוש. הרפתנים מתבקשים להתכונן מראש, לבדוק את תקינות מערכת הקירור ומערכות השטיפה ולתאם עם חברת ההובלה את זמני האיסוף.
|