up למעלה
חלבי אתר יצרני החלב - מועצת החלב
English

מחלבת צאן אל

 טל אליס, במקור אמריקאי מטקסס, החל לגדל עזים וכבשים במושב ציפורי משנת 1985. כעבור זמן מה, החל טל ללמוד את נושא הגבינות במהלך לימודיו הוא ביקר עד היום ב-104 מחלבות ב-16 מדינות שונות. את מחלבת צאן-אל הקימו טל ועדי כתוספת לעדר בשנת 1997.

תהנו ממבחר רחב של גבינות אומן כפריות מחלב צאן של מחלבתנו.

אנחנו מייצרים מיגוון של גבינות, רכות וטריות מגבינת ממרח ועד גבינה טבולה בשמן זית ותבלינים, כמו כן מיגוון רחב של גבינות בשלות וגבינות קשות.

גבינותינו בסגנון הצרפתי מכוסות עובש לבן עדינות בטעמן כשהן צעירות ומתחזקות ככל שהן ממשיכות להתבשל. גבינות אלו מכוסות קרום לבן של עובש פ.קנדידום.

גבינות העובש בעלות קרומים שונים המכוסים פחם או אפר משולבות עם עובשי פ.קנדידום, פ.גלקום, רוקפור, "בקטרים ליננס" ו"אודיום".

הגבינות החצי קשות וקשות שלנו יוצרו כמיטב הגבינות המסורתיות באיטליה, ספרד, אנגליה וצרפת. הגבינות מתבשלות חודשיים ועד 24 חודשים. בקבוצה זו תמצאו מבחר גבינות אשר מוגשות כגבינות שולחן, על פלטות גבינה, מפוררות בסלט, מגורדות על פסטה או אפויות בקיש.

אנחנו גאים במיוחד במבחר גבינות הטריפל-קרים, אשר יגרמו לכם להתענג עד החתיכה האחרונה.

 
יצירת קשר:

מושב ציפורי, 19710

טלפון – 04-6469536

לאתר המחלבה – לחץ כאן