אנחנו מחלבת בוטיק לייצור גבינות פרימיום בשיטות מסורתיות הקיימת משנת 1991. במחלבה שלנו מבחר מגוון של גבינות חלב בקר המיוצרות בעבודת יד. ואנו מתמחים בגבינות קשות וחצי רכות כמו רוקפור, מנצ'גו, גאודה, אמנטל וקממבר ובעלת סדרה פרטית של גבינות הקרויות על שם מאפייניו הבולטים של האזור (כלנית, גררית, בשור ועוד). גבינות אלו ייחודיות ובלעדיות לנו ואנו קובעים את אופי המוצר, בעיקר בזכות חומרי הגלם שלנו. איכות החלב גבוהה מאוד ותכונותיו משקפית את תזונת הפרות הייחודית.
מחלבת "בארי" בקיבוץ בארי, מציעה מבחר ומגוון גבינות העשויות 100% חלב בקר המיוצרות בעבודת יד. מפרות הנמצאות באזור כפרי רגוע ושלו, הנהנות מאויר צח וממזון המיוצר במקום ומרפתות מרווחות ללא רעש סביבתי ונטולות לחץ. התוצאה חלב עשיר בטעם וארומה. מזג האוויר בנגב מאופיין בימים חמים ולילות קרים, המעניקים לחלב את אופיו המיוחד.
גבינות הפרימיום מיוצרות באופן ידני ובתהליכים מסורתיים וטבעיים תוך שימת דגש על אפיון האזור ומיצוי התכונות והטעמים הייחודיים של הגבינות . הגבינות מתיישנות במשך חודשים ארוכים בחדרי הבחלה מיוחדים, בעלי טמפרטורה ולחות מבוקרים המאפשרים להן לפתח את הטעם המיוחד והאופייני לכל אחת מהן.
מדלת המחלבה לדלת ביתך – מתוך תפיסת חיים בה חשוב מקור המזון אותו אנו צורכים ומי הם הפנים שמייצרים אותו ועומדים מאחוריו, ובעקבות המגמה ההולכת ומתרחבת של צרכנות מזון ברשת וביקוש שעלה מלקוחות ברחבי הארץ, החלטנו לצאת במהלך חדשני בתחומו ולהיות מחלבת הבוטיק הראשונה בארץ המשווקת גבינות פרימיום מדלת המחלבה ישירות לבית הלקוח. הפתרון שאנו מציעים, מאפשר ללקוח לקבל גבינות מצוינות ללא פערי תיווך ומבלי לעבור ידיים מיותרות. לצורך כך הקמנו אתר אינטרנט בטכנולוגיה המתקדמת ביותר, ידידותי ופשוט למשתמש המאפשר להזמין מאתנו גבינות 24 שעות ביממה ולקבלן תוך מספר ימים לדלת הבית שמורות וארוזות בקירור מיוחד לפי התקן הנדרש. רשימת אזורי החלוקה מופיעה באתר וכרגע אנו מתמקדים באזור הדרום ובאזור גוש דן. זהו מהלך לטווח ארוך אותו אנו מתכוונים להוביל מתוך הבנה שזהו החיבור הנכון ביותר בין יצרני מזון קטנים וצרכנים המחפשים איכות ואמינות.
בין הגבינות של מחלבת בארי :
חלומי– גבינה ממשפחת הפסטה-פילטה. החלומי מיועדת לטיגון על מחבת או בשמן עמוק,כתוספת לסלט ירוק או לצלייה על שיפוד או על האש גבינה נהדרת למנות ראשונות
נגב בסגנון אדאם– גבינה חצי קשה בסגנון אדאם מתאימה לסנדביצ’ים או לטוסטים וכתוספת לפשטידות ומאפים
אשכול בסגנון אמנטל -גבינה חצי קשה בסגנון אמנטל שוויצרית. הגבינה מיושנת למשך 3-4 חודשים ובתקופה זו היא מפתחת את החורים האופייניים לה.לגבינה טעם מעודן עם מתיקות אגוזית. מתאים לטוסטים וסנדביצים
בשור בסגנון רוקפור– גבינת עובש כחול הגבינה מיושנת למשך 3- חודשים ומפתחת עורקים כחולים המעניקים לגבינה חריפות עדינה. מתאים לפלטות גבינה, לסלטים של עלים ירוקים, לבישול של רטבים וסתם לנשנוש בליווי פירות או שתייה חריפה. זוכת מדליית כסף בקטגורית גבינות כחולות בתחרות גבינה 2009
סחף בסגנון מנצ'גו – גבינה קשה בסגנון ספרדי. קליפת הגבינה מצופה בשמן זית והיא מיושנת בין 6 חודשים לשנה. לגבינה מרקם קשה וטעמה עז.הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, כתוספת לצד שתייה חריפה, כתוספת פרוסות לסלט ירוק או כתוספת תבלין בתוך מאפים ומצוינת לגירוד על פסטה.זוכת מדליית זהב בקטגורית גבינות ספרדיות בתחרות גבינה 2009.
כלנית בסגנון קממבר – גבינה בסגנון קממבר לגבינה עובש לבן עדין וקטיפתי על הקליפה הגורם לתוך הגבינה להבשיל ולקבל מרקם קרמי רך ועדין
גררית בסגנון גאודה – גבינה חצי קשה בסגנון גאודה. הגבינה מתיישנת כ- 5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין מתאים לאירוח על מגש גבינות, לסנדביצ’ים ולהקרמה על מאפים. זוכת מדליית ארד בקטגורית גבינות עולם בתחרות הגבינה הישראלית 2009
לשליחת פניה לבית עסק זה לחצו כאן
לאתר המחלבה – לחץ כאן